Dankzij de zangessen ben ik ook steeds meer gaan durven in de muziek. Simone is niet zomaar een zangjuf, zij is zangcoach met veel wijsheid ervaring. Maar zij is vooral een warm mens. Na een les voel ik me dus helemaal opgeladen met energie en ik kan niet wachten totdat ik weer kan komen:)

Dóra Bodó
En dat alles ter omlijsting van de enthousiaste zangeres Simone Honijk, die er blijk van gaf alle stijlen en partijen moeiteloos vol overgave te kunnen vertolken.

Rolf Polak
Simone Honijk is een technisch begaafde zangeres met een prachtige heldere stem.

NTB recensie
Zoals The Balancer en Fair Weather waarin Simone in vele opzichten schittert. Wat een mooie melodieën en teksten, waarin de nadruk ligt op vrijheid en intermenselijkheid… Een spiegeling van haar eigen karakter misschien??

Bert van den Brink
Die durf en eerlijkheid en zelfreflectie zijn typerend voor Simone.

Liner Notes Interplay
Dat wat in mijn eerdere pogingen met zangeressen mislukte, het feit dat ondersteuning van een alleen een contrabas onvoldoende was, lijkt met Simone een “eitje”. Als bassist voel ik me vrij als een vogeltje. Ik kan doen wat ik wil, Simone blijft op de ingeslagen weg.

Jan van den Boomen
Wat ben je toch een lieve, leuke juf:) met een groot hart. Ik heb er echt respect voor.
Dank je wel dat je mij nog zo vlak voor dat optreden - ik noem het maar zo - met zoveel handige tips en aanwijzingen helpt.

Dora Bodo